Kinderfysiotherapie

Fysiotherapie Transvaal

Praktijk voor fysio- en manuele therapie Transvaal voorziet al jaren in fysiotherapeutische zorg in de wijk Transvaal en de wijken rondom. De praktijk beschikt over meerdere specialisaties, waaronder;

  • bekkentherapie
  • manuele therapie en
  • kinderfysiotherapie.

De kinderfysiotherapie op onze locatie Familia is een aanvulling op de kinderfysiotherapeutische zorg die door Praktijk voor fysio- en manuele therapie Transvaal wordt gegeven. Binnen de praktijk is Rob Sprado werkzaam als kinderfysiotherapeut. Naast de kinderfysiotherapeutische zorg kunt u in deze dependance ook terecht voor zwangerschapsproblematiek met bekkenklachten en reguliere fysiotherapeutische zorg. Bekijk onze website voor meer informatie.

Verwijzing naar de kinderfysiotherapie kan door (huis) artsen, verloskundigen, consultatiebureau, leerkrachten of op eigen initiatief. Kinderen zijn vergoed vanuit de basisverzekering. Bij behandeling door een geregistreerd kinderfysiotherapeut worden de kosten meestal geheel vergoed door de zorgverzekeraar. De kinderfysiotherapeut kan u daarover bij aanvang van de behandeling informeren. U kunt uw kind aanmelden bij onze secretaresse op de hoofdlocatie, praktijk voor fysio- en manuele therapie Transvaal, op telefoonnummer 070-312 15 63.